ЗАВРШИ ДРАМАТА ВО ШТИП: ПО ЦЕЛИ 4 ДЕНА ШТИПЈАНИ ДОБИЈА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ, ПОРАДИ ИНСТАЛАЦИЈА НА НОВА ФИЛТЕР СТАНИЦА И ПУМПА 4 ДЕНА ГРАДОТ СЕ СНАБДУВАШЕ СО ЦИСТЕРНИ

ВОДАТА ВО ОПШТИНА ШТИП Е БЕЗБЕДНА ЗА ПИЕЊЕ !

Прилагодување на новиот систем за водоснабдување кој е направен по најсовремени стандарди е завршено,сите анализи се исправни што е констатирано и со записник од АХВ.
Ви благодариме за разбирањето и трпението.

Со почит,
ЈП Исар – Штип

tải sunwin

sunwin club tải sunwin apk sunwin

sunwin

sunwin

sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk sunwin tài xỉu