ЗЕМЕТЕ КРЕДИТ ОД КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА ЗА ЗАМЕНА НА ПРОЗОРЦИ И ДОБИЈТЕ 20% ГРАНТ!

Знаете ли дека само со замена на старите врати и прозорци со нова ПВЦ столарија можете да заштедите 11% од целокупната потрошена енергија во домот? Затоа, искористете го кредитот за енергетска ефикасност на Комерцијална банка кој е дел од GEFF in North Macedonia Програмата на ЕБОР со кој добивате намалени трошоци за енергија и поврат до 20% во вид на грант!

Вистинска двојно исплатлива инвестиција!

Повеќе информации за кредитот прочитајте на следниот линк: https://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=2362&lang=1&uc=1

Link with us
Game bài đổi thưởng