ЗЛАТКО МАРИН: Ја достигнуваме бројката од набавени и засадени близу 10 илјади нови дрвја на различни локации низ Аеродром

* реклами ——————————————————————————————————————————————-

———————————————————————————————————————————————————
Во изминатите три години значително ги зголемивме зелените површини во Аеродром.
Ја достигнуваме бројката од набавени и засадени близу 10 илјади нови дрвја на различни локации низ Аеродром.

* реклами —————————————————————————————————————————————

————————————————————————————————————————————————-

Изградивме нови паркови во Бојмија и Мичурин, во тек е изградбата на уште два, на улица „Пандил Шишков“ и на „Методија Шаторов-Шарло“, а со ребалансот на буџетот за 2020 година предвидовме хортикултурно уредување на уште две површини, на бул. „Јане Сандански“ и на бул. АСНОМ зад Фудбалска федерација на Македонија (ФФМ).

Ја продолжуваме соработката со Град Скопје во средување и подигнување на нови зелени површини.

Link with us
Game bài đổi thưởng