ЗЛАТКО МАРИН: Некогашната фонтана во близина на ТЦ „Бисер“ ја претворивме во прекрасно катче хортикултурно уредено со најразлични цвеќиња и зимзелени дрвја.

✅ Се одлучивме за ваквиот чекор поради скапото одржување на фонтаната стара 12 години. Во наредниот период хортикултурно ќе ги уредиме и другите фонтани, кои за аеродромци ќе претставуваат вистинско зелено катче каде што ќе можат да уживаат во пролетните и летните денови.
✅ Остануваме посветени на создавање нови зелени површини и хортикултурно уредени катчиња.

Link with us
  • rik vip
  • sun win 2021 sun win web sun win
  • go88 telegram go88 game go88 trí tuệ siêu phàm
Game bài đổi thưởng