ЗЛАТКО МАРИН: По повод Светскиот ден на животната средина, засадивме нови 350 садници со висока и ниска вегетација во паркот на улица „Методија Шаторов-Шарло“

? Ја надминуваме бројката од 20.000 садници на територијата на Општина Аеродром.
✅ Изградивме и четири нови парка, со што уште еднаш докажавме дека се грижиме за животната средина и обезбедуваме здрав живот за сите граѓани.

#WorldEnvironmentDay2021

Link with us
Game bài đổi thưởng