ЗЛАТКО МАРИН: Реконструкцијата на паркингот што се протега по должината на булеварот „Јане Сандански“, почнувајќи од ООУ „Ѓорѓија Пулевски“, па сѐ до раскрсницата со булеварот „Србија“, се одвива според предвидената динамика

✅ Во наредниот период ќе ги реконструираме сите паркинзи, како и сервисните улици и тротоарите на овој потег во четири фази, со вкупна површина од околу 36 илјади квадратни метри, а во соработка со ЈП „Градски паркинг“ ќе ги обележиме паркинг-местата и ќе поставиме нова вертикална и хоризонтална сигнализација за целосна безбедност на граѓаните.

✅ Им благодарам на жителите за нивното разбирање и трпение. Подобрувањето на инфраструктурата е од големо значење за сите нас.

sunwin tải sunwin apk sunwin tài xỉu

tải sunwin

sunwin tài xỉu tải sunwin apk sunwin web

sunwin game sunwin sunwin club

tải sunwin apk game bài sunwin sunwin