ЗЛАТКО МАРИН: Се радувам што населбата Лисиче, конечно, по 60 години ќе добие сосема нова и современа училишна зграда

✅ Привршува изградбата на новиот објект на училиштето „Димитар Македонски“, кој е од витално значење за учениците од овој дел на општината.
✅ Се радувам што населбата Лисиче, конечно, по 60 години ќе добие сосема нова и современа зграда.
✅ Еден од главните приоритети на Општина Аеродром е создавање квалитетни услови за образование на нашите ученици, бидејќи тие се нашата иднина.

Link with us
Game bài đổi thưởng