ЗЛАТКО МАРИН: Заврши уште една фаза од реконструкцијата на паркингот на булевар „Јане Сандански“

Заврши уште една фаза од реконструкцијата на паркингот на булевар „Јане Сандански“.

Денеска се обележуваа паркинг-местата и се поставуваше нова вертикална и хоризонтална сообраќајна сигнализација.

Продолжуваме понатаму со истата динамика!