(ВИДЕО) Зоран Заев јасно и гласно порача од Радовиш: СДСМ има еден кандидат за градоначалник во Радовиш, тоа е КОЛЕ ЧАРАКЧИЕВ!

Го слушам Герчо вика ама он бил СДСМ. Е нема ем самун ем татлија.

Ем солено, ем благо. Не бива таа работа!

Тој е кандидат на друга коалиција, и ќе види, и тој, и сите, затоа што вредности се во прашање.

Затоа верба во цел еден правец на политичко дејствување е во прашање.

Никој од нас сам за себе на е ништо!

tải sunwin

sun win

sunwin web

tải sunwin apk sunwin club sunwin club

tải sunwin