(ВИДЕО) БРИТАНСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО: Ѓоковиќ греши, треба да се вакцинира, поради вакцината се врати публиката на турнирите за да тој може да прави милиони долари а не сака самиот да се вакцинира