(ВИДЕО) СОВЕТНИКОТ ЗА НАЦИОНАЛНА БЕЗБЕДНОСТ НА БАЈДЕН, ЏЕЈК САЛИВЕН: ЕВЕНТУАЛЕН НАПАД НА РУСИЈА ЌЕ ИМА СТРАШНИ ЧОВЕЧКИ ЗАГУБИ ВРЗ УКРАИНА, НО НИЕ ЌЕ СЕ ПОГРИЖИМЕ И РУСИЈА ДА ПЛАТИ ЗА ТОА ГОЛЕМА ЦЕНА